Home / Vacature (paro)preventie-assistente

Vacature (paro)preventie-assistente

Tandartspraktijk Inge Schrauwen zoekt uitbreiding van het team met een (paro)preventie-assistente. Onze moderne praktijk beschikt over meerdere behandelkamers en bevindt zich in Tilburg West. Het team is klein en werkt hard. We houden van een gezellige sfeer, zowel onderling als met de patiënten. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur – zoals een mondscanner – en we bieden naast de algemene tandheelkundige zorg ook specialistische behandelingen – zoals aligners.

We zoeken een (paro)preventie-assistente voor 2 dagen (20,5 uur) per week. De werkzaamheden variëren van assisteren aan de stoel, het roulerend bemannen van de balie en de sterilisatie werkzaamheden. De tandarts delegeert diverse handelingen aan de stoel, waarvoor zelfstandig werken een mogelijkheid is. Het hebben – of in de toekomst behalen – van het (paro)preventie-assistente diploma is dan ook wenselijk.

 

Ben je enthousiast? Dan komen we graag in contact met je. Je kunt contact met ons opnemen via info@ingeschrauwen.nl of via 013 – 467 5511.