Home / Over ons

Over Tandartspraktijk Inge Schrauwen

Bij de tandarts verwacht je uitstekende tandheelkundige zorg. Dat is precies wat je van ons mag verwachten, maar we willen ook graag dat je je thuis voelt in onze praktijk.

Je parkeert je auto naast het pand, stapt uit de bus aan de overkant van de straat of zet je fiets voor de deur op slot. Hoewel onze behandelkamer vooral wit en licht is, omdat we hygiënisch en zorgvuldig moeten werken, vind je in onze wachtkamer een huiselijke sfeer. Ruim voldoende zitplaatsen, vrolijke kunst aan de muur en een prikbord met prachtige tekeningen van onze jonge patiëntjes.

Zit de assistent even niet achter de balie? Neem gerust plaats, want we roepen je zo dadelijk binnen. Of je nu bij de preventie-assistent, mondhygiëniste of tandarts komt, we maken je het zo makkelijk en comfortabel mogelijk. Welkom!

Ons team

De meeste van onze patiënten komen al vele jaren bij ons. We kennen ze, want dat vinden we heel belangrijk. Ken je ons al? Dit zijn de medewerkers die je aan de stoel kunt verwachten.

Inge Schrauwen

Tandarts

Judith Govers

Preventie-assistente

Nadia Boudehan

Mondhygiëniste

Narmin Huseynova

Paro-preventie-assistente

Marieke Adriaansen

Preventie-assistente

Informatie en behandelingen

Tijdens de behandelingen komt er veel informatie op je af. De volgende vragen proberen we zo goed mogelijk te beantwoorden:

  • Wat houdt de behandeling in?
  • Hoe lang duurt de behandeling?
  • Wat is het te verwachten resultaat?
  • Wat zijn de risico’s?
  • Wat kost de behandeling?

Mogelijk onthoud je niet alle antwoorden. Op onze website vind je meer informatie over behandelingen. Vraag gerust naar extra folders of uitleg op papier. Blijf vooral niet rondlopen met vragen waardoor je geen beslissing kunt nemen of waardoor je erg tegen een behandeling opziet.

Bel gerust naar de assistente (telefoon 013 – 467 5511) en stel je vraag.
Of mail naar info@
ingeschrauwen.nl.

Tandartskosten

Kosten periodieke controle
De tandartstarieven worden jaarlijks vastgesteld door het NZa. Daarmee zijn ze bij iedere praktijk hetzelfde.

Kosten behandelingen
Mogelijk ziet de tandarts tijdens de controle dat er tandsteen weggehaald moet worden of dat er foto’s gemaakt moeten worden. Deze kosten brengen we apart in rekening en staan dan ook apart op de factuur.

Verzekering
Of je de tandartskosten vergoed krijgt, hangt af van het pakket bij je zorgverzekeraar. De voorwaarden staan op je verzekeringspolis, maar je kunt hierover ook contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Voor kinderen tot 18 jaar wordt tandheelkunde volledig vergoed (m.u.v. kroon- en brugwerk en orthodontie). Zowel de halfjaarlijkse controle bij de tandarts als de overige verrichtingen vallen voor kinderen tot 18 jaar binnen het basispakket.