Home / Behandelingen / Tanden bleken

Tanden bleken met Opalescence

Tanden bleken is populair. Iedereen heeft na verloop van tijd met verkleuring van tanden te maken. Koffie, thee, eten van gekleurde voeding en roken veroorzaken verkleuring en aanslag. Dat kun je bijna niet voorkomen. Toch wil je je mooiste glimlach laten zien en witte tanden helpen daarbij. Je kunt je tanden laten bleken.

Gebruik alleen professionele middelen

Wij adviseren je om niet zo maar zelf aan de slag te gaan met middelen die je bij een drogist of online kunt kopen. Deze kunnen een schurende substantie bevatten die je tanden kan beschadigen. Met als gevolg dat je tanden nog verder achteruit gaan.

Tandartspraktijk Inge Schrauwen werkt met Opalescence; een professionele methode ontwikkeld door de Amerikaanse organisatie Ultradent. In plaats van schurende substanties bevatten de middelen van Opalescence bleekgel.

Gebit bleken op twee manieren

Er zijn twee manieren om je tanden te bleken. Welke manier je ook kiest, het is belangrijk je mond eerst te laten onderzoeken bij de tandarts voor je begint. Je tanden en tandvlees moeten gezond zijn om te beginnen.

Maatwerk pakket
Met de mondscanner maken we een afdruk van je gebit. Op basis van deze afbeeldingen wordt een bleeklepel gemaakt die precies om je tanden past. We laten je precies zien hoe je de bleekgel aanbrengt op de lepel en hoe je deze vervolgens inbrengt. Je gaat daarna thuis verder met een serie behandelingen die we samen met je afstemmen op jouw wensen.

Eenmalig pakket
Een kant-en-klaarpakket bevat een standaard bleeklepel die niet herbruikbaar is. Hiervoor hoef je geen afdrukken te laten maken.

Op de site www.opalescence.com vind je meer informatie. Heb je nog vragen? Natuurlijk kun je ook altijd bij ons terecht voor advies over veilig je tanden witter maken.

Afspraak maken

Wil je hiervoor een afspraak maken? Bel vandaag nog naar 013 – 467 5511. We helpen je graag verder.