Home / Behandelingen / AirSmile

Onzichtbare beugel van AirSmile

De AirSmile methode is een vrijwel onzichtbare beugel (doorzichtig kunststof) om tanden recht te zetten. Elke twee weken krijg je een nieuwe aligner (bitje) die weer net een stapje verder gaat naar het eindresultaat.

De voordelen van AirSmile zijn dat de beugel haast niet zichtbaar is, het zit comfortabel en je kunt het uitdoen wanneer je gaat eten.

In vijf stappen leveren we je de AirSmile onzichtbare beugel die helemaal op jouw gebit is afgestemd:

Stap 1
We beginnen met het maken van een mondscan van het hele gebit, lichtfoto’s en een OPT (panoramische röntgenfoto). Zo krijgen we goed zicht op de huidige situatie.

Stap 2
Met deze informatie creëren we visueel het best haalbare eindresultaat. Je kunt dus je eigen gebit al zien in de eindfase. We sturen je een offerte en doen je een voorstel voor een behandelplan.

Stap 3
Ga je akkoord, dan maakt de tandtechnieker van AirSmile de aligners voor jou op maat. We maken een afspraak voor uitgebreide uitleg en je krijgt direct de eerste twee aligners mee. Je draagt elk bitje twee weken lang. Zelf wissel je thuis het oude voor het nieuwe bitje.

Stap 4
Elke vier weken kom je bij ons terug voor controle. We nemen de afgelopen periode met je door en je ontvangt de volgende twee setjes.

Stap 5
Heb je het hele traject doorlopen, dan krijg je nog een laatste aligner die je ’s nachts gaat dragen om ervoor te zorgen dat het resultaat zo blijft.

Op de website van AirSmile vind je meer informatie over deze methode. Heb je nog vragen of wil je weten of het iets voor jou is? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Afspraak maken

Wil je hiervoor een afspraak maken? Bel vandaag nog naar 013 – 467 5511. We helpen je graag verder.